Τεράστιες… «κρυμμένες» λακκούβες σκορπούν τον τρόμο!

Περίεργα
Τεράστιες… «κρυμμένες» λακκούβες σκορπούν τον τρόμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άνοιξαν» οι ουρανοί σήμερα και σε αρκετούς δρόμους της Κρήτης «φάνηκαν»... κρυμμένες παγίδες

Τεράστιες λακκούβες κατά μήκος του δρόμου σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα επί της οδού Ελ Γκρέκο, έχουν προκαλέσει τον τρόμο σε διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων, δικύκλων, αλλά και… πεζών.

Όπως φαίνεται και από στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του neakriti.gr, ο δρόμος έχει «ανοίξει» κυριολεκτικά σε απόσταση 1,5 με 2 μέτρα κατά μήκος του δρόμου, καθιστώντας το συγκεκριμένο σημείο απέραστο.

Μάλιστα, ο αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες μίλησε στο neakriti.gr, εκφράζοντας την ανησυχία του, καθώς όταν ο καιρός είναι βροχερός, όπως σήμερα, οι τεράστιες αυτές λακκούβες καλύπτονται με νερό με αποτέλεσμα να «κρύβονται».

Όπως τονίζει μάλιστα, η συγκεκριμένη οδός, η οποία είναι παραπλήσια της κεντρικής οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, ο δρόμος στενεύει αρκετά, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να δυσκολεύονται στο σημείο διέλευσης κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

Ωστόσο, ακόμα πιο επικίνδυνες είναι για εκείνους που δεν γνωρίζουν την ύπαρξή τους, όπως αναφέρει και ο αναγνώστης, ο οποίος επεσήμανε ότι είναι αναγκαίο άμεσα να επέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να καλυφτούν, πριν προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Ο ίδιος μάλιστα, όπως μας είπε, επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε, να πάει στο σημείο και να τοποθετήσει κορδέλα, καθιστώντας εμφανές στο σημείο την επικινδυνότητα και προστατεύοντας έτσι τους διερχόμενους οδηγούς.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News