Μαζεύουν… ακόμη τα στολίδια των Χριστουγέννων  

Περίεργα
Μαζεύουν… ακόμη τα στολίδια των Χριστουγέννων  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βάλτε λαγούς για το Πάσχα κι αφήστε τους μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο ως... χαριτωμενιά  

Άλλοι μαζεύουν σερπαντίνες και αποκριάτικες μάσκες κι άλλοι ακόμη να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα μπιχλιμπίδια των Χριστουγέννων!

Που εν προκειμένω ήταν και μπαμπάτσικα και σε δημόσιο χώρο, παρακαλώ...

Για τον Δήμο Ηρακλείου ο λόγος. Θυμάστε που σε κάποιες οδούς υπήρξαν γκρίνιες μέσα στον περασμένο Δεκέμβριο από καταστηματάρχες για καθυστέρηση του χριστουγεννιάτικου διακόσμου;

Ε, τώρα ισορροπεί η κατάσταση, γιατί 2,5 μήνες μετά ακόμη εκεί παραμένει!

Έτσι, χθες το πρωί, οι υπάλληλοι του Δήμου έκαναν την εμφάνισή τους στη Δαιδάλου ξεστολίζοντας το εναέριο “χαλί” με τα μπλε λαμπιόνια και τα λοιπά χριστουγεννιάτικα.

Κάντε την έκπληξη να μας τρελάνετε... Βάλτε λαγούς για το Πάσχα που πλησιάζει! Κι αφήστε τους μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο ως πινελιά χαριτωμενιάς...

Έχει και συνέχεια το παραπάνω σχόλιο για τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια! Αισίως... Μάρτιος! Κι όμως, τα φωτάκια από τη Δαιδάλου δε... λένε να φύγουν! Ή καλύτερα τώρα φεύγουν!

Ήδη στο Ηράκλειο καταφτάνουν οι πρώτοι τουρίστες, κι όμως εμείς ακόμη, με Καστρινή Αποκριά, κορωνοϊό και όλα τα παρελκόμενα, είχαμε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό “φάτσα φόρα” σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου.

Η αλήθεια είναι πως επρόκειτο για τον πιο επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης... Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τον... κρατήσουμε ολόκληρο τον χρόνο!

Πάλι καλά να λέμε που δεν τα άναβαν το βράδυ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News