default-image

Στον δρόμο των «Αχ» και «Βαχ»

Περίεργα
Στον δρόμο των «Αχ» και «Βαχ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στον πολύπαθο δρόμο

Το... “έλα να δεις” στην πολύπαθη διασταύρωση λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Χωστού. 

Σε ώρες αιχμής η περιοχή κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “εμπόλεμη ζώνη”.

Ο δρόμος μπλοκάρει από οχήματα που διέρχονται για παράδειγμα από τους δρόμους Ηρακλή, Παπαγιάννη Σκουλά, Ορφανού, Νικηταρά, Λυσιστράτης και Χριστομιχάλη Ξυλούρη.

Οι οδηγοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασχίσουν με το όχημά τους το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, ωστόσο τις περισσότερες φορές αυτό θεωρείται πολύ δύσκολο έως και ανέφικτο. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει καθυστέρηση στην ομαλή κυκλοφορία, να δημιουργείται μποτιλιάρισμα, τα νεύρα των οδηγών να “χτυπούν κόκκινο”, με το “κερασάκι στην τούρτα” να συμπληρώνουν οι κόρνες και ενίοτε οι φωνές απόγνωσης των οδηγών.

Στο πρόσφατο παρελθόν εμφανίστηκαν στο σημείο και αστυνομικοί που ήλεγχαν την κυκλοφορία και ξεμπλόκαραν τους οδηγούς από το κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό σταμάτησε και αυτό να γίνεται.

Στο παρελθόν ακούγαμε ότι θα δημιουργηθεί κυκλικός κόμβος για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Έχουμε γράψει και έχουμε ξαναγράψει για το μπάχαλο που δημιουργείται στο σημείο, αλλά ουδείς πραγματικά ενδιαφέρεται και δεν “ιδρώνει” και κάποιο αφτί.

Ας κάνουν κάτι οι υπεύθυνοι πριν να είναι αργά, γιατί το ότι προκαλούνται τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές και όχι τίποτε σοβαρότερο συγκαταλέγεται στα θετικά και τυχερά της υπόθεσης, αλλά μέχρι πότε η “Θεά Τύχη” θα είναι με το μέρος των οδηγών που περνούν από τον δρόμο καθημερινά και έρχονται αντιμέτωποι με ιστορίες καθημερινής κυκλοφοριακής “τρέλας”.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News