Αλλάζουν... δρόμο έξω από τις τουαλέτες του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου

Περίεργα
Αλλάζουν... δρόμο έξω από τις τουαλέτες του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια καθαρίστρια έφτασε στο σημείο να γράψει σημείωμα

Λένε ότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Το ρητό αυτό, πάντως, φαίνεται ότι δεν το συμμερίζονται αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Μιλάμε για τις τουαλέτες που προορίζονται για το κοινό, και οι οποίες βρίσκονται στο ισόγειο των Δικαστηρίων, δίπλα από το κυλικείο και τις σκάλες που οδηγούν στον όροφο του κτηρίου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι, αφού οι τουαλέτες είναι δημόσιες, έχουν το “ελεύθερο” να βγάζουν, όταν βρίσκονται εκεί, τον... χειρότερό τους εαυτό, ρυπαίνοντας, χωρίς καμία αιδώ, τον χώρο.

Τουαλέτες

Το θέμα είναι ότι με τη στάση τους αυτή, εκτός από το ότι δε σέβονται τον ίδιο τους τον εαυτό, δε σέβονται ούτε τον υπόλοιπο κόσμο που επισκέπτεται τις τουαλέτες για να κάνει την ανάγκη του, αλλά κυρίως δε σέβονται τις καθαρίστριες, οι οποίες πραγματικά υπερβάλλουν εαυτόν για να διατηρούν σε καθημερινή βάση καθαρές τις τουαλέτες!

Απόγνωση

Έτσι, δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, περνώντας κάποιος δίπλα από τις σκάλες, μπροστά από τις τουαλέτες, να κρατάει τη μύτη του από την ξαφνική οσμή που του έρχεται.

Για να φανερώσουμε το μέγεθος της αδιαντροπιάς κάποιων συμπολιτών μας, αναφέρουμε ενδεικτικά ότι πριν από λίγο καιρό, μια καθαρίστρια έφτασε στο σημείο να γράψει σημείωμα, το οποίο “κόλλησε” μέσα στις τουαλέτες για να το βλέπουν όλοι όσοι μπαίνουν στον χώρο:

Στο εν λόγω σημείωμα, η γυναίκα ζητά - με άκρως ευγενικό τρόπο - από τον κόσμο να βοηθά ώστε να διατηρείται ο χώρος καθαρός!

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News