"Μικρά κ' Περίεργα"

«Βομβαρδισμένοι» δρόμοι στις Μεσαμπελιές

Ο μισός δρόμος είναι στρωμένος με πίσσα κακήν κακώς, ενώ ο άλλος μισός δεν έχει ασφαλτοστρωθεί

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από την εκκλησία του Αγίου Ευγενίου.

Εδώ και αρκετό καιρό η περιοχή θυμίζει “βομβαρδισμένο τοπίο”.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΗ εκτέλεσαν έργα, ωστόσο όμως άφησαν τον δρόμο σε κακό χάλι.

Ως εκ τούτου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τις οποίες μας έστειλε εκνευρισμένη με την όλη κατάσταση δημότισσα, τα φρεάτια της αποχέτευσης είναι ανοικτά, με αποτέλεσμα να αναδίδονται διάφορες μυρωδιές, να αποτελούν παγίδες για τους ανυποψίαστους περαστικούς που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πέσουν μέσα, όπως επίσης και... δέλεαρ για όσους μπορεί να τα βάλουν στο μάτι και να τα εξαφανίσουν.

Όσο για τον δρόμο... ο μισός είναι στρωμένος με πίσσα κακήν κακώς, ενώ ο άλλος μισός δεν έχει ασφαλτοστρωθεί, με συνέπεια όποτε βρέχει να γεμίζει η περιοχή λάσπες και χώματα.

Όπως μας λένε οι κάτοικοι, που μέσα στην απόγνωσή τους τηλεφώνησαν στη “Ν.Κ.”, η τραγική αυτή εικόνα επικρατεί στην περιοχή εδώ και περίπου ένα μήνα και κανείς δε νοιάζεται. Τις τελευταίες μέρες συνεργείο μετέβη στο σημείο και έριξε πίσσα, όμως κανείς δεν επιβλέπει και η δουλειά γίνεται όπως-όπως γεμίζοντας τον δρόμο με μπαλώματα, και με τα καπάκια στα φρεάτια να συνεχίζουν να παραμένουν ανοικτά.

Όταν μάλιστα οι κάτοικοι παραπονιούνται στον Δήμο και στη ΔΕΥΑΗ - όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα - ο ένας ρίχνει το βάρος στον άλλο, οπότε και τρέχα-γύρευε. Κάνοντας λόγο για μεγάλες κακοτεχνίες και αδιαφορία, κάτοικοι της περιοχής, μη έχοντας άλλα μέσα, καταγγέλλουν το γεγονός, φωτογραφίζουν την κατάσταση που παρουσιάζει σήμερα η γειτονιά τους και ελπίζουν στο ενδιαφέρον, στο φιλότιμο και στην ευσυνειδησία των αρμόδιων Αρχών για γρήγορη - όπως λένε - αποκατάσταση της όλης αυτής αθλιότητας.

Σχόλια