"Μικρά κ' Περίεργα"

«Απόβαση» για τις αυξήσεις διδάκτρων στο Δημοτικό Ωδείο

Οι γονείς αναμένεται να καταθέσουν επιστολή διαμαρτυρίας

Ημέρα “αποβάσεων” θα είναι και η σημερινή για το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου. Βλέπετε, στη συνεδρίαση, που θα ξεκινήσει στην κλασική ώρα, στις 6 παρά 5 το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν το “παρών” γονείς παιδιών που φοιτούν στο Δημοτικό Ωδείο Ηρακλείου... Γονείς, οι οποίοι θα καταθέσουν επιστολή διαμαρτυρίας ενάντια - όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν - στη μεθόδευση αύξησης των διδάκτρων στο Δημοτικό Ωδείο, μετά από απαίτηση των ιδιοκτητών των ιδιωτικών ωδείων της πόλης!

«Αξιότιμοι κύριε δήμαρχε και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, αριθμούμε περί τις 357 οικογένειες, με 519 εγγραφές που έχουμε εγγράψει τα παιδιά μας στο Δημοτικό Ωδείο, κάποιοι από μας μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια.

Απευθυνόμαστε σε σας με την παρούσα επιστολή ως γονείς και κηδεμόνες των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Ηρακλείου, αλλά και ως φίλοι του σημαντικού για την πόλη μας φορέα, προκειμένου να σας ζητήσουμε να συμφωνήσετε με την απόφαση της ΔΗΚΕΗ με αρ. Πρωτ. 33/2020 για τα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου Ηρακλείου, και ζητούμε να παραμείνουν ως έχουν.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απόφασή σας, κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, και θα θέλαμε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα εκείνων που θα υπερψηφίσουν την αύξηση των διδάκτρων στο Δημοτικό Ωδείο, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιδιωτικών ωδείων, όπως επίσης ζητούμε να γνωστοποιηθούν τα ονόματα των ωδειούχων εκείνων που αντιμετωπίζουν τη μουσική με τόσο ευτελή και οικονομίστικο τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά στη σχετική επιστολή προς το σώμα ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων του Δημοτικού Ωδείου.

 

 

 

 

Σχόλια