"Μικρά κ' Περίεργα"

Οι πρώτοι χειμερινοί τουρίστες στο Μαλεβίζι, υπό τους ήχους της κρητικής λύρας

Η υποδοχή των τουριστών έγινε υπό τους ήχους της κρητικής λύρας, με το χορευτικό συγκρότημα της Σχολής Κρητικών Χορών “Μαρής”

Τους πρώτους χειμερινούς τουρίστες υποδέχτηκε το Μαλεβίζι στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

«Χειμερινός τουρισμός στο Μαλεβίζι: στόχος εφικτός, ρεαλιστικός, υλοποιήσιμος. Συντονίζουμε συνέργειες - αξιοποιούμε πλεονεκτήματα. Βήμα-βήμα χτίζουμε την ταυτότητα του Μαλεβιζίου ως προορισμού για όλο τον χρόνο, αναδεικνύοντας την ενδοχώρα και τα προϊόντα μας. Βάση μας η αυθεντική εμπειρία του επισκέπτη».

Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, με αφορμή την ιδιαίτερη εκδήλωση για την υποδοχή των πρώτων χειμερινών τουριστών που διοργάνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου στον χώρο του ξενοδοχείου “Apollonia Beach Resort & Spa”, στην Αμμουδάρα. Η υποδοχή των τουριστών έγινε υπό τους ήχους της κρητικής λύρας, με το χορευτικό συγκρότημα της Σχολής Κρητικών Χορών “Μαρής”.

Παράλληλα, οι τουρίστες γεύτηκαν τοπικά προϊόντα, από τους Συλλόγους Γυναικών Μαράθου και Κρουσώνα. Τους πρώτους τουρίστες για τη χειμερινή περίοδο υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής και αντιδήμαρχοι που παρευρέθηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου, μαζί με υπηρεσιακά στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια