Μαθητής άδειασε την τσάντα του για να σώσει κουταβάκια

Περίεργα
Μαθητής άδειασε την τσάντα του για να σώσει κουταβάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βρήκε παρατημένα έξω από κτηνιατρείο στα Χανιά

Ένα απίστευτα όμορφο περιστατικό διαδραματίστηκε στα Χανιά σήμερα το πρωί.

Ένας μαθητής, πιθανότατα Λυκείου, προχώρησε σε μία αξιέπαινη πράξη, αφού βρήκε δύο παρατημένα κουταβάκια, άδειασε τη σχολική του τσάντα, καθώς πήγαινε στο σχολείο με το ποδήλατό του, και τοποθέτησε μέσα τα κουταβάκια.

Όταν τον συνάντησε ο κ. Δημήτρης Βρεττός, ο οποίος έκανε και τη σχετική ανάρτηση στο Facebook, τον ρώτησε που τα πηγαίνει και ο μαθητής απάντησε πως τα πήρε μαζί του φοβούμενος μήπως τα χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο, αναφέροντας πως έχει μια φιλόζωη καθηγήτρια, που ίσως μπορούσε να τα βοηθήσει να βρουν ένα σπίτι.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Βρεττός:

«Στο δρόμο καθώς περπατούσα συνάντησα τον πιτσιρικά που βλέπετε και μου έκανε εντύπωση αυτό που βλέπετε έτσι τον ρώτησα που τα πας τα κουτάβια; Μόλις τα είχε βρει λίγα μέτρα πιο πριν παρατημένα έξω από ένα κτηνιατρείο. Άδειασε λοιπόν την τσάντα του από τα βιβλία που βλέπετε τα κρατάει στο χέρι και τα πήρε μαζί του γιατί φοβήθηκε μην τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο λέγοντας μου ότι έχει μια καθηγήτρια φιλόζωη και ίσως τον βοηθούσε να τους βρει ένα σπίτι. Το ίδιο του υποσχέθηκα και εγώ ότι θα προσπαθήσω αυτά τα υπέροχα κουτάβια να βρουν ένα ζεστό σπίτι (είναι μάλλον ράτσα Γκεκα κυνηγόσκυλα μεσαίου μεγέθους). Τα κουτάβια θα βρίσκονται στο 3ο Γενικο Λυκειο Χανιων στον Κουμπέ οποίος ενδιαφέρεται... Συγχαρητήρια στον νεαρό που ούτε το όνομα του δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί ήδη είχε αργήσει στο σχολείο του...»

Σημειώνεται πως η ανάρτηση του κ. Βρεττού έχει λάβει πάρα πολλά likes και σχόλια που συγχαίρουν το μαθητή για την πράξη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News