Γιατί έτρεξε να ευχαριστήσει την Ντόρα Μπακογιάννη

Περίεργα
Γιατί έτρεξε να ευχαριστήσει την Ντόρα Μπακογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι τυχαία η κίνηση του δημάρχου Χανίων λίγο μετά την αποχώρηση του πρωθυπουργού από τα Χανιά να σπεύσει να ευχαριστήσει την υπουργού και βουλευτή Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προχθές Σάββατο στο Δημαρχείο Χανίων ήταν, όπως αποδείχτηκε, συμβολικού χαρακτήρα.

Ειδήσεις δεν προέκυψαν και αυτό που διαφάνηκε είναι ότι ο πρωθυπουργός, ως Χανιώτης, επιθυμεί να μη διαψεύσει τις προσδοκίες όσων τον στήριξαν και να αφήσει τη σφραγίδα του στη δρομολόγηση έργων, όπως είναι η παραχώρηση των κτηρίων των ιταλικών στρατώνων στον Δήμο, προκειμένου να στεγαστεί εκεί το Δημαρχείο της πόλης.

Κατά τ’ άλλα δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στα σχέδια της δημοτικής Αρχής.

Εκείνη πάντως που εκδηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της είναι η πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μία εβδομάδα πριν την άφιξη του πρωθυπουργού είχε επισκεφτεί τον δήμαρχο και είχε ενημερωθεί εκτενώς για τα θέματα που τέθηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν ήταν τυχαία η κίνηση του δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη λίγο μετά την αποχώρηση του πρωθυπουργού, να τρέξει να την ευχαριστήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News