Μια αυτοσχέδια χωματερή κοντά στην παραλιακή

Περίεργα
Μια αυτοσχέδια χωματερή κοντά στην παραλιακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ύψος της Μάχης Κρήτης

Απαράδεκτες εικόνες, με φόντο μια ακόμη αυτοσχέδια χωματερή στο Ηράκλειο, στο ύψος της Μάχης Κρήτης και σε παράλληλο δρόμο της παραλιακής Ηρακλείου, κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός και προβλήθηκε από το δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”.

Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο, καθώς οι απαράδεκτες αυτές εικόνες είναι ορατές από την παραλιακή από διερχόμενους οδηγούς και επισκέπτες. Πέρα από τα σκουπίδια, υπάρχουν ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά, εικόνες που δεν τιμούν το Ηράκλειο!

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα τέτοιες εικόνες απαντά κάποιος πολύ συχνά στην πόλη, γεγονός που σημαίνει ότι τόσο οι πολίτες όσο και οι υπηρεσίες κάτι δεν κάνουν καλά!

Οι πολίτες είναι απαράδεκτοι που βρομίζουν με αυτόν τον τρόπο το αστικό περιβάλλον. Όμως και οι υπηρεσίες δεν είναι δυνατό να αφήνουν τα σκουπίδια για μέρες θεωρώντας ότι κακώς τα άφησαν οι πολίτες και δεν είναι δουλειά τους.

Κι αν δεν είναι δουλειά της Υπηρεσίας Καθαριότητας, τότε τίνος είναι; Η Υπηρεσία Καθαριότητας οφείλει, ακόμη κι αν οι πολίτες είναι παραβάτες, να διατηρεί τα επίπεδα καθαριότητας στην πόλη υψηλά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News