Κατέβασαν μπάρες... στα Ι.Χ.!

Περίεργα
Κατέβασαν μπάρες... στα Ι.Χ.!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Κομμένο Μπεντένι  

Λουκέτο σε έναν ακόμη ελεύθερο χώρο στο Ηράκλειο, ο οποίος εξυπηρετούσε τις ανάγκες στάθμευσης δημοτών και επισκεπτών. Ο λόγος για τον ελεύθερο χώρο στο Κομμένο Μπεντένι, όπου πρόσφατα τοποθετήθηκε μπάρα, βάζοντας με τον τρόπο αυτό “φρένο” στη στάθμευση δεκάδων οχημάτων. Εικόνες οι οποίες προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια δημοτών, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά για την εξασφάλιση μιας θέσης στάθμευσης, αρκετά μέτρα μακριά από το κέντρο και με τις συνθήκες να είναι ακόμη πιο δύσκολες, υπό βροχή.

«Δεν καταφέραμε να πείσουμε το υπουργείο Πολιτισμού», απαντά ο Γιάννης Αναστασάκης, ο οποίος καλεί το υπουργείο να βάλει... νερό στο κρασί του.

Από το επίμαχο σημείο επιτρέπεται μόνο η διέλευση οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου, με υπάλληλο από την Υπηρεσία Πρασίνου να αναλαμβάνει... καθήκοντα, καθώς ανοίγει και κλείνει την μπάρα, από τις 6:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι.

Όπως σχολιάζουν δημότες, την ώρα που κλείνουν ολοένα και περισσότεροι ελεύθεροι χώροι στάθμευσης, η Λότζια δε δρομολογεί λύσεις για τη δημιουργία δημοτικών χώρων στάθμευσης, με το πρόβλημα να έχει οξυνθεί και σε συνδυασμό με τις εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης οι οποίες χάθηκαν στο κέντρο εξαιτίας του έργου ανάπλασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News