Πετιμέζι κατά... κορωνοϊού

Περίεργα
Πετιμέζι κατά... κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερντογάν βρήκε ακόμα και το αντίδοτο στον ιό

Το βρήκε, λέει, ο Ερντογάν το αντίδοτο για τον κορωνοϊό και ο ίδιος δεν κινδυνεύει ούτε να προσβληθεί από αυτόν ούτε από κανέναν άλλο ιό. Στη συγκεκριμένη αποκάλυψη προέβη όταν τον ρώτησαν αν η Τουρκία σαν κράτος έχει λάβει μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό. Τι απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος; Ότι ο ίδιος φροντίζει να ξεκουράζεται καλά, ενώ το... ελιξίριο, το “μυστικό” για ευεξία... είναι το πετιμέζι από μούρα.

Πάντως, όταν ο Ερντογάν αποφάσισε να ξεφύγει από όλα εκείνα που κάνει ο ίδιος προσωπικά για να είναι καλά, την ώρα που συνέστησε και σε όσους τον άκουγαν την ξεκούραση και το πετιμέζι από μούρα, είπε ότι... εντάξει, υπάρχουν μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού που λαμβάνει η Τουρκία, ενώ όλοι οι Τούρκοι που βρίσκονταν στην Κίνα έχουν επαναπατριστεί.

Τα μέτρα που έχει λάβει η γειτονική χώρα δεν τα μάθαμε από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά, αν θέλετε να δείχνετε νέοι, φρέσκοι και ωραίοι, ο Τούρκος πρόεδρος το είπε: ξεκούραση και πετιμέζι από μούρα! Τον χρόνο για ξεκούραση δεν ξέρω πού θα τον βρείτε, αλλά ψάξτε τουλάχιστον για μούρα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News