«Τράμπα» στις δικαστικές αίθουσες

Περίεργα
«Τράμπα» στις δικαστικές αίθουσες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εφετείο στο μονομελές και το μονομελές στο εφετείο

Αλλαγές θα έχουμε από τον ερχόμενο Μάρτιο στις αίθουσες όπου γίνονται οι δίκες στο Ηράκλειο, με “φόντο” την αίθουσα της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης, στη λεωφόρο Δικαιοσύνης (δίπλα στο πρώην Ειρηνοδικείο).

Στην - για πολλούς λόγους - ακατάλληλη αίθουσα της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης εκδικάζονται υποθέσεις του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης (Μονομελές και Τριμελές Κακουργημάτων και Τριμελές Πλημμελημάτων).

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, από τον Μάρτιο θα έχουμε “τράμπα” μεταξύ της εν λόγω αίθουσας και του ακροατηρίου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου (αυτού που βρίσκεται στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου): Το Εφετείο δε θα συνεδριάσει ξανά στην πρώην Αστυνομική Διεύθυνση και οι υποθέσεις του (σ.σ. οι υποθέσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Κακουργημάτων και του Τριμελούς Πλημμελημάτων) θα εκδικάζονται από τον Μάρτιο στην αίθουσα του Μονομελούς.

Αντιστρόφως, οι υποθέσεις του Πλημμελειοδικείου (Μονομελούς και Τριμελούς), αντί να εκδικάζονται στο ακροατήριο του Μονομελούς στο ισόγειο των Δικαστηρίων, θα εκδικάζονται στην αίθουσα της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News