"Μικρά κ' Περίεργα"

Ραγδαίες εξελίξεις επιβάλλουν παραιτήσεις

Εκρηκτικό κλίμα με απρόβλεπτες συνέπειες

Παρακολουθώντας χθες το βράδυ τα διάφορα ειδησεογραφικά portals, ιδίως αυτά που προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τις τηλεοπτικές εκπομπές, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που προτείνει την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από τη Super League 1, διαπιστώσαμε ότι το κλίμα έχει εκτροχιαστεί. Και πολιτικά και αθλητικά.

Οι πρωτοφανείς επίσημες ανακοινώσεις τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού, αλλά και οι δηλώσεις των ανθρώπων των δύο ομάδων κατά του Λευτέρη Αυγενάκη δημιούργησαν ένα κλίμα εκρηκτικό, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας βάλλουν κατά της απόφασης αλλά και του υπουργείου Αθλητισμού. Τα συνθήματα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ την ώρα του αγώνα με τον Βόλο εναντίον του πρωθυπουργού, του υφυπουργού Αθλητισμού, αλλά και των θεσμών προμηνύουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Επειδή δε η Πολιτεία δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη στο μείζον θέμα που δημιουργείται στον αθλητικό κόσμο αλλά και στην κοινωνία, προβλέπονται ραγδαίες εξελίξεις.

Και σε αυτές τις εξελίξεις να κάνουμε μια πρόβλεψη: Μια παραίτηση είναι το πρώτο αναπόφευκτο βήμα εκτόνωσης της κατάστασης. Πολύ φοβούμαστε ότι η παραίτηση αυτή, η οποία είναι πιθανόν να επιβληθεί, θα αφορά και με το παραπάνω εμάς τους Κρητικούς.

Οψόμεθα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια