"Μικρά κ' Περίεργα"

«Πρωτάκι» με όρεξη και πολλές συμπάθειες!

Μαρία Βλαχάκη ονομάζεται κι ήταν στις εκλογές του περασμένου Μαΐου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Σισαμάκη

Έρχεται σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις συζητήσεις και μοιάζει να καταλαβαίνει ακριβώς τι γίνεται. Στην αρχή νομίζαμε όλοι - όσοι δεν ξέραμε - πως είναι κάποια νεαρή συνάδερφος δημοσιογράφος. Τελικά, έτσι για να μου λυθεί η απορία, ρώτησα και έμαθα. Μαρία Βλαχάκη ονομάζεται κι ήταν στις εκλογές του περασμένου Μαΐου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Σισαμάκη.

Το αποφάσισε στην εκπνοή της σχετικής προθεσμίας και παρότι “έτρεξε” όλες κι όλες 20 ημέρες, κατάφερε να βρεθεί τέταρτη στη σειρά σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της παράταξής της, απολαμβάνοντας ως φαίνεται την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας (κι ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων έχει πολλές συμπάθειες). Και αφού δε βγήκε τελικά, γιατί έρχεται στις συνεδριάσεις, θα ρωτήσει κανείς.

«Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά και θεωρώ ότι οποιαδήποτε πληροφορία για την πόλη μου καταφέρω να πάρω μέσα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, θα με βοηθήσει για να μπορώ κι εγώ στο μέλλον να βοηθήσω», μου είπε. Άρα να υποθέσουμε θα τη δούμε στον “στίβο” των εκλογών σε 4 χρόνια; «Κανείς δεν ξέρει! Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα», λέει, κι εγώ σκέφτομαι: «Σίγουρα θα τη δούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια