"Μικρά κ' Περίεργα"

«Πλακώνονται» λόγω του... αντικαπνιστικού

Ταραχές λόγω… αντικαπνιστικού

Μία παρατήρηση προκάλεσε απίστευτη αναστάτωση σε κατάστημα του Ηρακλείου

Αυξάνονται τα «θερμά» επεισόδια μεταξύ θαμώνων σε νυχτερινά καταστήματα εξαιτίας του αντικαπνιστικού νόμου. Μάλιστα, οι λογομαχίες μεταξύ καπνιστών και μη καπνιστών δίνουν έναν ακόμα χαρακτηριστικό... τόνο στην κρητική νύχτα.

Σε γνωστό κατάστημα του Ηρακλείου η παρατήρηση μιας νεαρής κοπέλας σε μια παρέα καπνιστών προκάλεσε αναστάτωση... όταν το νεαρό κορίτσι χρειάστηκε να επαναλάβει την έκκληση για να σταματήσουν το κάπνισμα.

Το αποτέλεσμα ήταν η παρέα της κοπέλας να αναγκαστεί να φύγει από το μπαρ, επειδή πολύ απλά δίπλα τους κάπνιζαν θαμώνες, παρά την παρατήρηση που είχαν δεχτεί και από το προσωπικό. Δυστυχώς στο 2020 και εμείς σαν χώρα εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι μας βολεύει.

Ανεξάρτητα από το αν καπνίζει κανείς ή όχι, από τη στιγμή που η νομοθεσία το απαγορεύει τα δεδομένα αλλάζουν... Σε κάθε περίπτωση νομίζουμε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση για να σταματήσουν αυτές οι εντάσεις, μιας και ο νόμος είναι ξεκάθαρος όσον αφορά στο κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους...

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια