WC για κατοικίδια στο αεροδρόμιο

Περίεργα
WC για κατοικίδια στο αεροδρόμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ποιο αεροδρόμιο, μαζί με τις τουαλέτες ανδρών και γυναικών, έχουν δημιουργηθεί και τουαλέτες κατοικίδιων.

Οι τάσεις στην κοινωνία, που πρόκειται να γίνουν παγκόσμιες σε λίγο καιρό, ξεκινούν συνήθως στον ευρωπαϊκό χώρο από τις χώρες-πρότυπα του Βορρά, τη Δανία ή τη σκανδιναβική χερσόνησο.

Για παράδειγμα, πριν από δύο δεκαετίες (και κάτι ψιλά) που έτυχε να βρεθούμε στη Νορβηγία, μας είχε κάνει απίστευτη εντύπωση το γεγονός ότι απαγορευόταν αυστηρά (έως διά ροπάλου) το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους, με αποτέλεσμα να έχουμε σοκαριστεί από την εικόνα εργαζομένων που, τουρτουρίζοντας έξω από τα κτήρια όπου δούλευαν, προσπαθούσαν να απολαύσουν μια τζούρα... άντε δύο γιατί παραπάνω πάγωνες...

Και τώρα έχει γίνει μια καθημερινότητα ακόμα και στον “απείθαρχο” ευρωπαϊκό Νότο, με τα γνωστά παρατράγουδα που δεν είναι της παρούσης. Γιατί σας το λέμε αυτό; Μα γιατί εντοπίσαμε αυτή τη φωτογραφία από τη Φιλανδία, που προοιωνίζεται μια μόδα που βρίσκεται εν τη γενέσει της από φιλόζωους. Στο διεθνές αεροδρόμιο του Ελσίνκι, μαζί με τις τουαλέτες ανδρών και γυναικών, έχουν δημιουργηθεί και τουαλέτες κατοικιδίων, όπως βλέπετε στην πράξη και στην πινακίδα.

Αν και το WC είχε ως σημείο αναφοράς τα σκυλιά των επιβατών, είναι καλοδεχούμενα όλα τα ζώα, όπως διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι.

Αν μη τι άλλο, ομολογουμένως πρωτότυπο. Η απορία μας είναι απλά το πώς πείθονται τα κατοικίδια να κάνουν την... ανάγκη τους στις ειδικές τουαλέτες, και βέβαια το τι ακριβώς υποδομές περιλαμβάνουν, μια που η φωτογραφία δε μας βοηθάει να καταλάβουμε..!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News