Βγήκαν τα πρόβατα στην Εθνική!

Περίεργα
Βγήκαν τα πρόβατα στην Εθνική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες για γέλια και για κλάματα, εν έτει 2020…

Καθημερινό είναι, τις τελευταίες εβδομάδες, το… φαινόμενο με τα αρνιά, κατσίκια και λοιπά βοοειδή που πηγαινοέρχονται στο ΒΟΑΚ, στο ύψος του Φόδελε!

Από την περίοδο των Χριστουγέννων - περίπου - όσοι τυγχάνει να περνούν συχνά από το ΒΟΑΚ Ηρακλείου - Χανίων, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν συναντήσει, έστω και μία φορά, τα αιγοπρόβατα που παρελαύνουν από τη μία κατεύθυνση της Εθνικής στην άλλη, είτε σε κοπάδι, είτε… κατά μόνας.

Ιδίως αυτά τα «κατά μόνας», δεν είναι λίγες οι φορές που… «πετάγονται» στο δρόμο, αναγκάζοντας τους οδηγούς να πατήσουν απότομα φρένο!

Και θα μου πείτε «ναι και;»… Και; Και αν ο «πίσω» δεν σε δει εγκαίρως και πέσει πάνω σου; Και αν εσύ δεν προλάβεις να ακινητοποιήσεις το όχημά σου και χτυπήσεις το ζώο;

Ενώ, τα κοπάδια μπορεί μέχρι και να… προκαλέσουν διακοπή της κυκλοφορίας, όπως αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο.

Καλό είναι, λοιπόν, αν μας διαβάζει ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού, να τα μαζέψει… Όχι μόνο για όλους εμάς που περνάμε, αλλά και για τον ίδιο, αν δε θέλει να αρχίσει να βλέπει το κοπάδι του να… μειώνεται.

Μιλάμε για Εθνική Οδό, παιδία! Μια Εθνική Οδό - ο Θεός να την κάνει - που ήδη έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει… Ε, τώρα έχει και τα παρελαύνοντα πρόβατα!

Και να σας πω και κάτι; Πέρα από την επικινδυνότητα του θέματος, τι εικόνα θα δείξουμε αύριο - μεθαύριο στους τουρίστες; Εν έτει 2020; Σε Εθνική Οδό (επαναλαμβάνω), που έχουμε και την απαίτηση - και πολύ καλά κάνουμε - να διεκδικούμε την επιδιόρθωσή της…

Το βίντεο, που επιβεβαιώνει και… του λόγου το αληθές, δημοσιεύσει η κ. Λεονταράκη στο λογαριασμό της στο Faceboook:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News