"Μικρά κ' Περίεργα"

Φλουρί από… χρυσό 18 καρατίων στην πίτα του Υπουργείου

Ή φλουρί με δώρο… κτήμα για τον τυχερό!  

Μάλλον το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα είναι από χρυσό 18 καρατίων, ή ο “τυχερός” μπορεί να πάρει ως δώρο κάποιο κτήμα!

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι το κόστος της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα φτάσει τα 12.000 ευρώ, με απόφαση, μάλιστα, η οποία αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”...

Ε, την είδε την απόφαση η τέως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου και εξαγριωμένη έγραψε, μεταξύ άλλων, στο προφίλ της στο Facebook: «Πέρυσι, στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ, κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου».

Είδαν, μετά, από το υπουργείο τη δική της απάντηση, την αποκάλεσαν «μικρομεσαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει μικροπολιτική» και αναρωτήθηκαν πώς... τολμά να «συγκρίνει την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της με την πρωτοβουλία της νυν ηγεσίας του υπουργείου να διοργανώσει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, προσκαλώντας τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα» (μα τον Θεό, αυτή είναι η απάντηση του υπουργείου!).

Και κάπως έτσι, φτάνουμε στα 12.000 ευρώ, αφού 750 άτομα επί 16 ευρώ (που θα κοστίσει το άτομο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα), 12 χιλιάδες τα ευρώ! Και λίγα είναι, αφού φανταστείτε πόσο θα κοστίσει η πίτα για τα 750 άτομα... Λέτε να την πληρώσει από την τσέπη του και ο νυν υπουργός;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια