"Μικρά κ' Περίεργα"

Η τέλεια δουλειά για… αντικοινωνικούς

Σκέψεις – προτάσεις για «φευγάτους»

Πόσες φορές σκέφτηκες τη δυσκολία διαχείρισης των εργασιακών σχέσεων, την πίεση που εισπράττεις και μεταφέρεις στο σπίτι, την κίνηση στην οποία “μπλέκεις” για να πας στη δουλειά;

Η “ονειρική” δουλειά για αντικοινωνικούς που ζητούν την “ησυχία” τους και τη δυνατότητα να είναι - σχεδόν - “αφεντικά” του εαυτού τους είναι πραγματικότητα.

Ένα μικρό απομονωμένο νησάκι, που βρίσκεται έξω από την ακτή του Ατλαντικού της Ιρλανδίας, το Great Blasket Island, αναζητά δύο εργαζόμενους ως φροντιστές και διαχειριστές για τα καταλύματά του και το μικρό καφενείο που διαθέτει.

Η σεζόν ξεκινάει 1η Απριλίου και τελειώνει 1η Οκτωβρίου, και η διαμονή και τα φαγητά είναι εντελώς δωρεάν.

Στα αρνητικά της δουλειάς συγκαταλέγονται τα εξής στοιχεία: Θα ζήσεις χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, wi-fi και με ελάχιστο ζεστό νερό για 7 μήνες. Υπάρχει μια μικρή ανεμογεννήτρια που φτάνει για να φορτίσει ένα τηλέφωνο, οπότε τουλάχιστον θα έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Οπότε σκέψου και “ζύγισε”: διπλοβάρδιες, απλήρωτες υπερωρίες και πίεση στη σεζόν σε ελληνικό νησί, αλλά βλέποντας δυο-τρία άτομα παραπάνω ή απομόνωση, διαλογισμό και εσωτερική αναζήτηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια