"Μικρά κ' Περίεργα"

ΒΟΑΚ: Νέα σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό;

Τι δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη;

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε το λοιπόν. Και λέτε άραγε να είναι εβδομάδα ΒΟΑΚ; Αυτό σκιαγράφησε τουλάχιστον τις προάλλες η Ντόρα Μπακογιάννη, τόσο μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV” όσο και κατά την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου Ενώσεως.

Η βουλευτής Χανίων είπε ότι μέσα στην εβδομάδα, το πιθανότερο αύριο Τετάρτη, θα γίνει νέα κλειστή σύσκεψη υπό τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (έχουν γίνει ήδη αρκετές, σημειωτέον, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) για το θέμα του ΒΟΑΚ. Και αμέσως μετά θα έρθουν οι ανακοινώσεις.

«Έχω να πω ένα καλό νέο. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ. Τον περίφημο δρόμο- “καρμανιόλα”, για τον οποίο οι Κρήτες έχουν πληρώσει απίστευτο τίμημα αίματος - γιατί η Κρήτη είναι η μόνη περιφέρεια που δεν έχει δρόμο - και για τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι για εκείνον είναι πρώτη προτεραιότητα να προχωρήσει ο ΒΟΑΚ. Μέσα στην εβδομάδα οριστικοποιούνται τα χρηματοδοτικά εργαλεία, άρα τα νέα είναι καλά», τόνισε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια