Τι θα γίνει με τον πολύπαθο δρόμο των Βουτών;

Περίεργα
Τι θα γίνει με τον πολύπαθο δρόμο των Βουτών;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαταλελειμμένοι αισθάνονται οι κάτοικοι των Βουτών, που δεν βλέπουν… φως για την πλήρη αποκατάσταση του δρόμου

Γεμάτος «παγίδες» και επικίνδυνα σημεία ο δρόμος των Βουτών.

Άκρως επικίνδυνα χαρακτηρίζουν τμήματα του κεντρικού δρόμου, εντός και εκτός του δημοτικού διαμερίσματος Βουτών, κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί, τα οποία υπέστησαν καθίζηση από τον περασμένο χειμώνα.

Δύο είναι μάλιστα τα σημεία, τα οποία είναι εντός του οικισμού και τα οποία προκαλούν μεγάλη ανησυχία, λόγω της στενότητας του δρόμου και της σοβαρότητας της καθίζησης που έχουν υποστεί, καθώς και της «χαμηλής» ορατότητας.

«Σε κάποια σημεία ο δρόμος κρέμεται. Έχουν γίνει ατυχήματα! Το να διασχίσεις το δρόμο καθημερινά και με άσχημες καιρικές συνθήκες, προκαλεί φόβο», καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο neakriti.gr.  

Το τρίτο σημείο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το δημοτικό διαμέρισμα εκεί μάλιστα μιλάμε για μία καθίζηση, η οποία δεν είναι αποτέλεσμα του περασμένου χειμώνα… είναι ακόμα πιο παλιά…

Και στα τρία σημεία έχουν τοποθετηθεί κώνοι σήμανσης από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, καθώς και δίχτυ, αφού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Μάλιστα στην έξοδο του χωριού, εκεί που το σημείο είναι και το πιο επικίνδυνο, έχουν σημειωθεί από τον περασμένο χειμώνα πέντε τροχαία ατυχήματα, σύμφωνα με τις καταγγελίες.

«Δεν αρκούμαστε στις πρόχειρες και προσωρινές λύσεις», λένε οι κάτοικοι, «ζητούμε πλήρη αποκατάσταση του δρόμου πριν θρηνήσουμε θύματα!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News