"Μικρά κ' Περίεργα"

Λακκούβα κάτω από την… κούτα

Εναλλακτικοί τρόποι μέτρων «ασφαλείας»

Στην Κρήτη λακκούβες υπάρχουν και μάλιστα δε... λένε να κλείσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο, όταν ένας... κρατήρας έχει ανοίξει και μάλιστα σε γειτονιά, οι κάτοικοι φροντίζουν να προειδοποιούν οι ίδιοι πεζούς και οδηγούς την ώρα που οι δημοτικές Αρχές είτε αγνοούν τα περιστατικά είτε αδιαφορούν.

Σε δρόμο του Ρεθύμνου, λοιπόν, οι κάτοικοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Στο εν λόγω σημείο έχει ανοίξει μια λακκούβα η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία ιδιαίτερα για μηχανάκια, καθώς, αν πέσει ένας δικυκλιστής εκεί μέσα, υπάρχει ενδεχόμενο να τραυματιστεί σοβαρά.

 Έτσι, με πολύ... ευφάνταστο τρόπο κάποιοι άνθρωποι τοποθέτησαν μια μεγάλη κούτα - που κάποτε περιείχε σόμπα - πάνω από αυτή τη μεγάλη τρύπα του δρόμου. Σα να μην έφτανε αυτό, για να μην πάρει την κούτα ο αέρας, ακριβώς από πάνω έβαλαν και μια πέτρα η οποία λειτουργεί σαν... βαρίδι.

Και τώρα “γεννιούνται” τα ερωτήματα: Πώς άνοιξε αυτή η λακκούβα; Οι κάτοικοι της γειτονιάς έχουν ενημερώσει τη δημοτική Αρχή γι’ αυτό το περιστατικό; Αν ναι, γιατί δεν έχει γίνει κάτι; Αν όχι, τι ακριβώς περιμένουν;

Και γρήγορα να γίνει κάτι γιατί οι κίνδυνοι... παραμονεύουν και τα ματάκια μας έχουν δει πολλά με αυτές τις λακκούβες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια