«Δωρεάν… πισίνα» για παιδιά νηπιαγωγείου, λόγω… κακοκαιρίας!

Περίεργα
«Δωρεάν… πισίνα» για παιδιά νηπιαγωγείου, λόγω… κακοκαιρίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε… πισίνα μετατράπηκε το 2ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας

Η δυνατή βροχόπτωση προκάλεσε… πλημμύρα στο 2ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας και συγκεκριμένα στο κοντέινερ, το οποίο λειτουργεί ως αίθουσα διδασκαλίας.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Κωνσταντίνος Κολυμπιανάκης, η αίθουσα έχει νερά, με τον ίδιο να σχολιάζει - μεταξύ άλλων - πως την Τετάρτη, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τα μικρά παιδιά.

Μάλιστα, ο κ. Κολυμπιανάκης δεν κρύβει τον προβληματισμό του για τη γενικότερη συνθήκη της διδασκαλίας μέσα στο κοντέϊνερ, το οποίο «έχει ξεπεράσει κατά πολύ το χρόνο ζωής του».

Το κείμενο της ανάρτησης του κ. Κολυμπιανάκη:

«Ο καινούργιος χρόνος άρχισε με μια δωρεάν πισίνα στο 2ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας... Δυστυχώς με τις πρόχειρες δουλειές του Δήμου Μαλεβιζίου σε ένα κοντέινερ που έχει ξεπεράσει κατά πολύ το χρόνο ζωής του οι ζωές των μικρών παιδιών βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο... Ο σύλλογος γονέων έχει καταντήσει να πληρώνει πράγματα που αναλογούν στον δήμο επειδή βλέπουμε την αδιαφορία που υπάρχει αλλά από ότι φαίνεται την Τετάρτη το μάθημα θα γίνει στον Δήμο Μαλεβιζίου.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News