Πρώτο θέμα στη Νορβηγία η κακοκαιρία στην Κρήτη

Περίεργα
Πρώτο θέμα στη Νορβηγία η κακοκαιρία στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «ελληνικό μαργαριτάρι», όπως αποκαλεί το νορβηγικό site την Κρήτη «ντύθηκε» στα λευκά  

Θέμα στη… Νορβηγία έγινε η κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη, τις τελευταίες ημέρες.

Η νορβηγική ιστοσελίδα του καναλιού TV2 δημοσιεύει σήμερα ένα ρεπορτάζ με τίτλο «Καλοκαιρινές θερμοκρασίες στη Νορβηγία - Την ίδια στιγμή το ελληνικό τουριστικό μαργαριτάρι μοιάζει έτσι» και όπου “έτσι” μία φωτογραφία από τα χιόνια στο Σέμπρωνα στα Χανιά.

Οι υψηλές θερμοκρασίες (οι οποίες έφτασαν μέχρι και τους 19°C - θερμοκρασία ρεκόρ, όπως γράφουν οι ίδιοι) που επικρατούν στη χώρα της Βόρειας Ευρώπης και οι οποίες έρχονται σε αντιδιαστολή με την ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των Νορβηγών, οι οποίοι, μάλιστα, “ανέβασαν” ρεπορτάζ αναφερόμενο αποκλειστικά στο «ελληνικό μαργαριτάρι», την Κρήτη.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της νορβηγικής ιστοσελίδας, τις τελευταίες ημέρες, οι Δυτικοί άνεμοι έχουν προκαλέσεις υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία, ενώ στο «ελληνικό νησί των διακοπών», οι κάτοικοι «αντιμετωπίζουν προκλήσεις που θυμίζουν μια - άλλοτε - νορβηγική, χειμωνιάτικη ημέρα».

«Η Κρήτη είναι καλυμμένη με χιόνι», γράφουν οι Νορβηγοί, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες από παραλίες που καλύπτονται από χιόνι και χαλάζι, αλλά και τα χιονισμένα βουνά του νησιού μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News