"Μικρά κ' Περίεργα"

Προλαμβάνουν την πτώση στο κενό με… πλαστικό δίχτυ!

Μια πολυσύχναστη λεωφόρος... επικίνδυνη!

Παιδιά, ποδηλάτες, απλοί περιπατητές... Η λεωφόρος Κεφαλογιάννηδων στο Ρέθυμνο, με φόντο από τη μια τη θάλασσα και από την άλλη το φρούριο της Φορτέτζας, αποτελεί πόλο έλξης χειμώνα-καλοκαίρι.

Είναι, ίσως, ο δρόμος που θυμούνται περισσότερο από κάθε άλλον όσοι “περάσουν” από το Ρέθυμνο και, σίγουρα, αν τύχει και το παρατηρήσουν, το “πεσμένο” μπεντένι θα είναι κάτι που θα θυμούνται για καιρό!

Η τελευταία κακοκαιρία που “χτύπησε” την Κρήτη “έπληξε” από ό,τι φαίνεται και ένα τμήμα του προστατευτικού τοιχίου απέναντι από το κάστρο της Φορτέτζας.

Μέχρι και προχτές Σάββατο, η εικόνα που έβλεπαν οι περαστικοί ήταν αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες, με τους τουρίστες, μάλιστα (γιατί στο Ρέθυμνο υπάρχουν ακόμη - λιγοστοί - τουρίστες), να φωτογραφίζουν το σημείο!

Κι αυτό γιατί το μόνο που έχει τοποθετηθεί προκειμένου να προφυλάσσει τους πεζούς και κυρίως τα μικρά παιδιά είναι αυτό το προστατευτικό... πλαστικό δίχτυ και ο αντανακλαστικός φανός!

Και όλα αυτά εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα!

Και όλα αυτά σε ένα σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο, ύψους αρκετών μέτρων που από κάτω έχει βράχια και θάλασσα (για τους μη γνωρίζοντες).

Μήπως ο Δήμος να επισπεύσει την επισκευή του, για... κάθε ενδεχόμενο;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια