"Μικρά κ' Περίεργα"

Για κλάματα δρόμοι στην Θέρισο

Έσκαψαν και τα άφησαν… σκαμμένα

Για... κλάματα είναι η κατάσταση που επικρατεί σε αρκετούς δρόμους στη Θέρισο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην περιοχή νότια της 62 Μαρτύρων και δυτικά της Μίνωος.

Μιλάμε, μεταξύ άλλων, για τις οδούς Ανωγείων, Φραγκιαδάκη, Μιχαήλ Αρχαγγέλου, Λισσού και Πριάνσου, όπου τις προηγούμενες εβδομάδες έγιναν εργασίες αντικατάστασης του παλαιού δικτύου ύδρευσης.

Όπως μπορεί να δει κανείς ξεκάθαρα στις φωτογραφίες, οι αρμόδιοι δεν έριξαν πίσσα, με αποτέλεσμα προ ημερών, που έπεσαν οι πρώτες δυνατές βροχές, να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα για τους κατοίκους της εν λόγω περιοχής και όχι μόνο.

Οι λακκούβες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία των συγκεκριμένων δρόμων αποτελούν καθημερινό “πονοκέφαλο” τις τελευταίες ημέρες για τους οδηγούς, οι οποίοι βλέπουν τα ελαστικά - και όχι μόνο - των οχημάτων τους να “καταπονούνται”.

Για να προλάβουμε όσους σπεύσουν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι δεν μπήκε πίσσα λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων, κάτοικοι της περιοχής μας ενημέρωσαν ότι η κατάσταση αυτή υφίσταται αρκετές ημέρες πριν αρχίσει να βρέχει...

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια