Αγροτικό «μπλόκαρε» λεωφορείο με μαθητές - Έκαναν… όπισθεν για να φύγουν

Περίεργα
Αγροτικό «μπλόκαρε» λεωφορείο με μαθητές - Έκαναν… όπισθεν για να φύγουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουρά από οχήματα στη Λεωφόρο Πλαστήρα  

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λεωφόρο Νικολάου Πλαστήρα όταν ένα αγροτικό όχημα, παράνομα σταθμευμένο, μπλόκαρε ένα λεωφορείο γεμάτο μαθητές.

Επικράτησε το απόλυτο κυκλοφοριακό κομφούζιο με τις ουρές των αυτοκινήτων να ξεκινούν από το Κομμένο Μπεντένι και να φτάνουν μέχρι και τη Χανιώπορτα,

για πάνω από μισή ώρα οι μικροί μαθητές, αλλά και οι οδηγοί ήταν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους, προκαλώντας εκνευρισμό και ένταση.

Κορναρίσματα, αλλά και λογομαχίες συνέθεσαν ένα εκρηκτικό σκηνικό σε ένα δρόμο που μπλόκαρε όλο το ιστορικό κέντρο τoυ Ηρακλείου.

Δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του προβλήματος με τους οδηγούς να κάνουν όπισθεν για να φτάσουν στον κυκλικό κόμβο απέναντι από το Πανάνειο και να μπουν στο αντίθετο ρεύμα για να φύγουν.

Για τους μικρούς μαθητές όμως η ταλαιπωρία συνεχίστηκε μέχρι να έρθει ο γερανός, έτσι ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Στο συγκεκριμένο δρόμο αυτές οι παραβάσεις είναι συχνές, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News