Μια γειτονιά στο σκοτάδι για… δέκα ολόκληρους μήνες!

Περίεργα
Μια γειτονιά στο σκοτάδι για… δέκα ολόκληρους μήνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δέκα ολόκληρους μήνες περιμένουν να δοθεί λύση στο πρόβλημα οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος Πετροκεφάλου Ηρακλείου

Μία καταιγίδα η αφορμή ώστε μία γειτονιά να είναι βυθισμένη στο σκοτάδι εδώ και δέκα μήνες. Εκλογές έγιναν, οι δημοτικοί άρχοντες άλλαξαν, οι υπηρεσίες όπως μας αναφέρουν του Δήμου και της ΔΕΗ αλληλοενημερώθηκαν αρκετές φορές το 10μηνο, αλλά από πράξεις… μηδέν!

Ειδικότερα, από τον περασμένο Μάρτιο μία καταιγίδα, έγινε αφορμή να προκληθεί συσκότιση σε μία γειτονιά και συγκεκριμένα είκοσι μέτρα απόσταση από την κεντρική πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Πετροκέφαλου.

Από τότε ολόκληρη η γειτονιά παραμένει βυθισμένη στο σκοτάδι. Η τοπική αρχή παραπέμπει το πρόβλημα στον Δήμο. Ο Δήμος στη ΔΕΗ και τούμπαλιν, ενώ οι κάτοικοι προσπαθώντας απεγνωσμένα να δώσουν λύση στο πρόβλημά τους, επικοινώνησαν με την ΔΕΗ, τεχνικοί υπάλληλοι της οποίας έσπευσαν και εκτίμησαν ότι θέλει αλλαγή ολόκληρος ο στύλος, αφού είναι επικίνδυνος, σύμφωνα με τους ίδιους.

Αλλά και πάλι τίποτα!

Γεμάτοι ανησυχία οι λιγοστοί κάτοικοι, κυρίως μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι, μόλις αρχίσει να σουρουπώνει και πέφτει το σκοτάδι, φοβούνται, ανησυχούν και αγωνιούν, καθώς πρόκειται για ένα μικρό δημοτικό διαμέρισμα, με λιγοστούς κατοίκους, οι οποίοι αισθάνονται και τρομερή ανασφάλεια, λόγω της έλλειψης φωτισμού.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρουν, φοβούνται να βγουν ή να περάσουν από το συγκεκριμένο δρόμο και τη γειτονιά, μάλιστα, αγανακτούν καθώς είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, πληρώνοντας ανελλιπώς τα δημοτικά τέλη και μάλιστα για υπηρεσίες που όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά… δεν τους παρέχονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News