"Μικρά κ' Περίεργα"

Πολιτιστικό Κέντρο: Η απάντηση για τα 1500 ευρώ που ζήτησαν για προβολή φιλανθρωπικής ταινίας

Αναλυτικά τι αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Απάντηση στο δημοσίευμα  που αφορούσε το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου και τα 1500 ευρώ που ζητήθηκαν από τους διοργανωτές ταινίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα εστάλη στο neakriti και την εφημερλιδα Νέά Κρήτη.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται μεταξύ άλλων, για την συγκεκριμένη προβολή ταινίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ουδέποτε κατατέθηκε αίτηση στην καλλιτεχνική δ/νση του ΠΣΚΗ με την οποία να ζητείται η δωρεάν παραχώρηση αίθουσας.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Σε απάντηση σχετικού δημοσιεύματος στην έγκριτη εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ και το portal neakriti.gr και για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες σας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι:

Σε καθημερινή βάση, δεχόμαστε τηλεφωνικές ερωτήσεις για τη διαδικασία και το κόστος μίσθωσης αιθουσών του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Όταν κάποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί τη δωρεάν παραχώρηση αίθουσας του ΠΣΚΗ για κοινωνικό σκοπό, του ζητείται να καταθέσει σχετικό αίτημα το οποίο και εξετάζεται από το αρμόδιο, για να αποφασίσει, συμβούλιο. Και είναι γνωστό ότι κατ’ επανάληψη έχουν διατεθεί δωρεάν για τέτοιους σκοπούς, χώροι και αίθουσες του ΠΣΚΗ (π.χ πολύ πρόσφατα, στις 3/12 για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, στο ΚΕΘΕΑ κάθε χρόνο, κ.α.).

Για την συγκεκριμένη προβολή ταινίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ουδέποτε κατατέθηκε αίτηση στην καλλιτεχνική δ/νση του ΠΣΚΗ με την οποία να ζητείται η δωρεάν παραχώρηση αίθουσας. Σε κάθε περίπτωση εφόσον υπάρξει τέτοιο αίτημα θα ακολουθηθεί η παραπάνω διαδικασία.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια