"Μικρά κ' Περίεργα"

Στήριξε ένα γραφείο τελετών! Γράφε μήνυμα ενώ οδηγείς!

Ένα πρωτότυπο μήνυμα από γραφείο τελετών στις ΗΠΑ

Πρέπει επιτέλους να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας και να συνειδητοποιήσουμε μια και καλή ότι κινητό την ώρα της οδήγησης σημαίνει θανάσιμο κίνδυνο είτε για εμάς τους ίδιους είτε για τους άλλους, που στην τελική δε μας φταίνε σε τίποτα.

Αφού ούτε τα βαριά πρόστιμα το έχουν καταφέρει, ούτε οι τρομακτικές εικόνες από τροχαία που προκλήθηκαν από χρήση κινητού, ίσως το καταφέρει το μαύρο χιούμορ. Γιατί μπορεί να είμαστε πρωτοπόροι στην εν λόγω παράβαση, όμως στο ίδιο καζάνι βράζουμε και με τους οδηγούς άλλων χωρών.

Έτσι, ένα γραφείο τελετών στις ΗΠΑ αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να στείλει το μήνυμα με μακάβριο μεν τρόπο, αλλά ουσιαστικό, καθώς όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω σε αυτή την τεράστια πινακίδα.

Η οποία τι λέει; «Γράφε μήνυμα (εννοείται στο κινητό, text) και οδήγα (drive)». Και από κάτω, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, υπάρχει η φίρμα του γραφείου τελετών..! Εν κατακλείδι υπενθυμίζει στους οδηγούς πού θα καταλήξουν κάποια στιγμή αν δεν εγκαταλείψουν αυτή την κακιά συνήθεια. Να γίνουν πρόωροι πελάτες τής εν λόγω φίρμας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια