"Μικρά κ' Περίεργα"

Πώς «βλέπει» τα θέματα της Κρήτης η Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη, έχει μάθει να εργάζεται αθόρυβα

«Κρείττον το σιγάν...». Το τηρεί αυτό η Ντόρα Μπακογιάννη, αν και ασχολείται καθημερινά με όλες τις υποθέσεις, όχι μόνο των Χανίων όπου έχει εκλεγεί βουλευτής, αλλά και όλων των νομών της Κρήτης.

Οι θέσεις της είναι πιο κεντρώες, μακριά από φανατισμούς ή κόντρες με τους αντίπαλους συναδέλφους της, ενώ γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στο νησί!

Προσφάτως μας έφτασε μια πληροφορία ότι πολλές φορές προσπαθεί να λύσει προβλήματα σε όλη την Κρήτη χωρίς καν να το διαφημίζει ή να το διαλαλεί, την ώρα που άλλοι βουλευτές μπορεί να βγάζουν... τηλεβόα για μια τυχαία συνάντηση που μπορεί να είχαν με κάποιο σημαίνον πρόσωπο.

Αντιθέτως, η κ. Μπακογιάννη, με το πολιτικό βιογραφικό που έχει, έχει μάθει να εργάζεται αθόρυβα, με γνώμονα το κοινό όφελος και το γενικό καλό. Και πλέον τα θέματα της Κρήτης έχουν ξεφύγει από την τοπικότητα κάθε νομού ή βουλευτή.

Τα θέματα της Κρήτης πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ενιαία σε μια ενιαία περιφέρεια. Και έτσι τα αντιμετωπίζει η Ντόρα Μπακογιάννη, που ήταν από τους πρώτους πολιτικούς της Κρήτης που αντιλήφθηκε ότι το νησί μας είναι ένα και ενιαίο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια