Ψόφιο ποντίκι στο Εφετείο - Η εικόνα που σόκαρε δικηγόρους και πολίτες

Περίεργα
Ψόφιο ποντίκι στο Εφετείο - Η εικόνα που σόκαρε δικηγόρους και πολίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σκωπτικό σχόλιο του δικηγόρου, Γιώργου Στειακάκη

Ο δικηγόρος Γιώργος Στειακάκης έχει πάρει απόφαση να αλλάξει τα πράγματα στη Δικαιοσύνη στο Ηράκλειο! Δεν εννοούμε την απονομή της, αλλά τους χώρους στους οποίους απονέμεται…

Ειδικά η αίθουσα του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης δίπλα στην παλιά τουριστική αστυνομία είναι στο στόχαστρο του δικηγόρου, που με κάθε ευκαιρία αναφέρεται στις κακές συνθήκες και πώς αυτές θα πρέπει να αλλάξουν, μετακομίζοντας οι συνεδριάσεις του Δικαστηρίου σε άλλη αίθουσα.

Αφορμή για το χθεσινό του σχόλιο, που σας παραθέτουμε, καθώς και τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook, έδωσε αυτό το ψόφιο ποντίκι που αντίκρισαν οι δικαστές ανεβαίνοντας στην έδρα για να δικάσουν!

Γράφει λοιπόν ο κ. Στειακάκης και προφανώς δεν υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί: «Το ποντικάκι αυτό βρέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) σκοτωμένο στον διάδρομο που μπαίνουν οι δικαστές για να δικάσουν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης στο καταγώγιο της παλιάς Τουριστικής Αστυνομίας (βλ. παλαιότερη δημοσίευσή μου). Έκανα συνειρμό με την είδηση για την έναρξη των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου. Μήπως έχουμε μπερδευτεί λίγο; Να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά;

ΥΓ: Δώστε μια αποθήκη του Πολιτιστικού ή τον χώρο του κυλικείου να συνεδριάζει το Εφετείο τα πρωινά (δεν κάνω εντελώς πλάκα)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News