"Μικρά κ' Περίεργα"

Η μικρή Mαρίλια έκοψε τα μαλλιά της για να τα χαρίσει στην Αναστασία….

Μια αξιέπαινη ενέργεια προς όφελος συνανθρώπων μας που δίνουν μία μεγάλη μάχη για την ζωή τους

Η μικρή Μαρίλια είναι μόλις 3,5 ετών αλλά πήρε μια απόφαση «ζωής». Έκοψε τα μαλλάκια της και τα χάρισε στην Αναστασία που δεν έχει μαλλιά.

Η κίνησης της μικρής που φέρει την «υπογραφή» της οικογένειας της, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμά προς μίμηση, καθώς εντάσσεται στο εθελοντικό πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών .

 Ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς αλλά και μεγάλους που ασθενούν από καρκίνο και δεν έχουν μαλλιά, να αισθανθούν όμορφα και να ξεπεράσουν με χαμόγελο την περιπέτεια που βιώνουν.

Με τα μαλλιά που χαρίζονται κατασκευάζονται νέες περούκες, οι οποίες και δωρίζονται σε ασθένεις που μάχονται τον «καρκίνο».

Για την όμορφη κίνηση στην οποία προχώρησε η οικογένεια της Μαρίλιας, ενημέρωσε το neakriti.gr η θεία της οικογένειας, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης .

«Μεγάλο μπράβο στους γονείς που σπέρνουν τόσο όμορφες σκέψεις στο παιδάκι τους».

Συγκίνηση, ενδιαφέρον και εθελοντική προσφορά χαρακτηρίζουν την απλή αυτή χειρονομία που για κάποιους άγνωστους συνανθρώπους μας σημαίνει πολλά.

Τα μαλλιά πρέπει να είναι μήκους τουλάχιστον 20 εκατοστών και να μην έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ή μόνιμη βαφή, αφού για να γίνει μια περούκα χρειάζονται αρκετές κοτσίδες που θα πρέπει να είναι δυνατό να βαφτούν στην ίδια απόχρωση.

Στην Ελλάδα η κίνηση δωρεάς μαλλιών για παιδιά με καρκίνο άρχισε να αναπτύσσεται το 2014 με την ίδρυση του πρώτου Οργανισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια