Η νέα διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στο ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο
Η νέα διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στο ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα επιμέρους προβλήματα που απασχολούν κάθε τομέα θα συζητηθούν, δεσμεύτηκε η νέα διοίκηση

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη, η νέα Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, κ. Λένα Μπορμπουδάκη, συνοδευόμενη από τους δύο νέους Υποδιοικητές της κεντρικής υπηρεσίας, κ.κ. Χάρη Λυδάκη και Δημήτρη Αγαπίου, τον Διοικητή και Υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ.κ. Γιάννη Τασσόπουλο και Γιάννη Φανουργιάκη, καθώς και τη Διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας κα Ντζιλέπη Πηνελόπη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους σε όλες τις κλινικές και τα τμήματα του νοσοκομείου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους Δ/ντες και επαγγελματίες υγείας για ζητήματα που απασχολούν, αλλά και με νοσηλευόμενους, ενώ συνεχάρησαν το έμψυχο, επιστημονικά άρτιο προσωπικό του νοσοκομείου, διαβεβαιώνοντας ότι υπάρχει η θέληση για την ουσιαστική υποστήριξη της τριτοβάθμιας μονάδας, του προσωπικού της, αλλά και των ασθενών.

Όπως δεσμεύτηκε η νέα Διοίκηση, τα επιμέρους προβλήματα που απασχολούν κάθε κλινικό ή εργαστηριακό τομέα και προτάσεις επίλυσης τους θα συζητηθούν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις το αμέσως προσεχές διάστημα.

                                                                                                 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News