Άγιος Νικόλαος: Κατέχει μεγάλο δίκτυο επαναλαμβανόμενων επισκεπτών

Περίεργα
Άγιος Νικόλαος: Κατέχει μεγάλο δίκτυο επαναλαμβανόμενων επισκεπτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολίτες του κόσμου επιστρέφουν ανελλιπώς από το 1978

Ένα μεγάλο δίκτυο επαναλαμβανόμενων επισκεπτών έχει αποκτήσει ο Άγιος Νικόλαος, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα, σύμφωνα με το Μητρώο που καταρτίζει ο Δήμος, ήδη από την προηγούμενη δημοτική περίοδο.

Πολίτες του κόσμου επισκέπτονται ξανά και ξανά την περιοχή, διαμένοντας τις περισσότερες φορές στο ξενοδοχείο που επισκέφτηκαν για πρώτη φορά, αναπτύσσουν φιλίες, αλλά και ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους και τον τόπο.

Χθες, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός είχε την ευκαιρία να δεχτεί στο γραφείο του τις κ. Maggie Tunnicliff και Anne Keller, δύο φίλες που επισκέπτονται την περιοχή από το 1978.

Οι Αγγλίδες επισκέπτριες σε σχετικές τους αναφορές τόνισαν ότι χρόνο με τον χρόνο προστίθενται νέα ξενοδοχεία, ωστόσο - εκτός από την παροχή των υπηρεσιών που βρίσκουν ικανοποιητική - το τοπίο και η φυσική ομορφιά του τόπου παραμένουν αναλλοίωτα, όπως υποστήριξαν.

Τις κυρίες Tunnicliff και Keller συνόδεψε στο Δημαρχείο ο σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Χρήστος Νικολάου, ενώ ο δήμαρχος προσέφερε στις δύο κυρίες το φωτογραφικό λεύκωμα του Αγίου Νικολάου, με την ευχή να συναντηθούν εκ νέου και το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News