Έχουν… «αδυναμία» στα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα

Περίεργα
Έχουν… «αδυναμία» στα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστες παίρνουν, φεύγοντας από την Ελλάδα σαμπουάν και αφρόλουτρα

Σουβενίρ... από τα ξενοδοχεία παίρνουν τα δύο τρίτα των Ρώσων τουριστών.

Όπως απέδειξε έρευνα του διαδικτυακού πόρταλ της Ένωσης Ρώσων Τουρ Οπερέιτορ, ATOR, σε πλατφόρμες όπως η Yandex αλλά και στα social media, οι Ρώσοι τουρίστες παίρνουν μαζί τους τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Εάν στο ποσοστό τους προσθέσουμε και όσους παίρνουν μαζί τους είδη υγιεινής, αλλά πιο σπάνια, τότε το ποσοστό ανεβαίνει στα τρία τέταρτα των Ρώσων. Ειδικότερα, το 65% δήλωσε ότι, εάν τους αρέσει το προϊόν περιποίησης του ξενοδοχείου, τότε το παίρνουν μαζί τους.

Το 12% παραδέχονται ότι παίρνουν σαμπουάν και αφρόλουτρα αλλά σπάνια, φτάνοντας όμως το συνολικό ποσοστό όσων “κλέβουν” από τα δωμάτια τα προϊόντα αυτά στο 77%. Μόνο το 22% δήλωσε ότι δε βρίσκει τον λόγο να πάρει μαζί του τέτοια αντικείμενα.

Βάσει των άγραφων κανόνων στα ξενοδοχεία, οι επισκέπτες μπορούν να παίρνουν τα μπουκαλάκια σαμπουάν, τζελ, υγρού σαπουνιού και κοντίσιονερ, όμως πλέον μερικά ξενοδοχεία ενοχλούνται με αυτή τη συνήθεια των τουριστών.

Μάλιστα, σε κάποια ξενοδοχεία της Marriott, τα μικρά μπουκάλια με προϊόντα περιποίησης θα απομακρυνθούν εντελώς στην πλειονότητα των ξενοδοχείων των brand της το 2020, σε μια διαδικασία που ξεκίνησε το 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News