"Μικρά κ' Περίεργα"

Κόντρες, σούζες και φασαρία στον Άη Γιάννη τον Χωστό

Φλερτάρουν με τον κίνδυνο άτομα νεαρής ηλικίας

Στα όριά τους οι κάτοικοι της περιοχής, που ζητούν να δοθεί άμεσα λύση

Άλλο ένα… μαρτυρικό βράδυ πέρασαν οι κάτοικοι της περιοχής του Άη Γιάννη Χωστού, καθώς όπως καταγγέλλουν, παρέες νεαρών ατόμων, παίρνουν τις μηχανές τους και… πετάγονται στην περιοχή για κόντρες!

Η κατάσταση αυτή, όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, επικρατεί τέσσερις μήνες. «Όλο το καλοκαίρι μαρτυρήσαμε!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο neakriti.gr.

Ειδικά στην οδό Παύλου Μπακογιάννη, αυτό που γίνεται κάθε βράδυ είναι ανεκδιήγητο, νεαρά άτομα καβαλάνε μηχανές, πηγαίνουν με υψηλές ταχύτητες και κάνουν κόντρες, σούζες και αυτοσχέδιους αγώνες, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και των κατοίκων της περιοχής - όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης μας - καθώς και κάποιες φορές, μέρα μεσημέρι επικρατεί η ίδια κατάσταση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο αγανακτισμένος και προβληματισμένος δημότης είναι ότι εκτός από την όχληση από τον θόρυβο, θέτουν σε κίνδυνο και την δική τους ασφάλεια και ζωή: «Δεν μπορούμε να τα βλέπουμε να θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή και να μην αντιδρούμε!», αναφέρει.

«Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την Τροχαία», όπως τονίζει «κανένα τηλέφωνο δεν απαντά», μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος πριν δύο μήνες πήγαν κάτοικοι της περιοχές στον υποδιευθυντή της Τροχαίας, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα μεριμνήσει, για το θέμα. 

Αυτό είναι που θέλουν οι κάτοικοι της περιοχής. Περιμένουν να δοθεί λύσει στο σοβαρό αυτό θέμα: «Ζητούμε άμεση δράση και επίλυση του προβλήματος», αναφέρει ο καταγγέλλων.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια