Έξι μήνες και… η γέφυρα κρέμεται ακόμη στον αέρα!

Περίεργα
Έξι μήνες και… η γέφυρα κρέμεται ακόμη στον αέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κι αν έχουν περάσει 6 και πλέον μήνες, ουσιαστική παρέμβαση καμία, παρά μόνο τοποθέτηση προληπτικής σήμανσης και εμποδίων...

Η γέφυρα ανάμεσα σε Σφακάκι και Σταυρωμένο στέκεται κατά το ήμισυ, αφού το παλιό της τμήμα έχει καταρρεύσει.

Παρότι από την πρώτη στιγμή μετά τη θεομηνία του περασμένου Φλεβάρη διαπιστώθηκε το μέγεθος της καταστροφής και η ανάγκη για γρήγορη αποκατάσταση, η γραφειοκρατία έχει κρατήσει τις παρεμβάσεις στο “σημείο μηδέν”.

Έτσι, λοιπόν, η αποκατάσταση της παλιάς γέφυρας που ενώνει το Σφακάκι με τον Σταυρωμένο, δύο πολυπληθή και τουριστικά προάστια της πόλης του Ρεθύμνου, παραμένει στον “αέρα”.

Πάντως, η γραφειοκρατία βαίνει προς ολοκλήρωση και στην καλύτερη περίπτωση, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί τον Οκτώβριο.

Πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, σχεδιάζεται να τοποθετηθούν κολονάκια στο πεζοδρόμιο, αφού η υποχώρηση της παλιάς γέφυρας ωθεί τα αυτοκίνητα να καταλαμβάνουν το πεζοδρόμιο για να μπορέσουν να διασχίσουν τη... μισή πλέον γέφυρα, καθιστώντας επικίνδυνη τη διέλευση των μαθητών του Αρσάνειου Γυμνασίου και Λυκείου που παράκειται της γέφυρας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News