Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην περίφραξη σπιτιού μετά από... κόντρες

Περίεργα
Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην περίφραξη σπιτιού μετά από... κόντρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινδύνευσαν ζωές - Οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους

Τον τρόμο με τα μάτια της είδε μία οικογένεια το βράδυ της Κυριακής που καθόταν ήσυχα – ήσυχα στην αυλή του σπιτιού όταν ένα αυτοκίνητο σχεδόν… μπούκαρε και λίγο έλειψε να φτάσει κοντά τους.

Το περιστατικό συνέβη στις Εργατικές Κατοικίες Γαζίου και αναγνώστης του neakriti.gr Β.Λ. εκφράζει κραυγή αγωνίας για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή Πολύδροσο:

«Την περιοχή την έχουν φτιάξει πολύ όμορφα, έχουν δημιουργήσει και έναν μεγάλο, ωραίο δρόμο που όμως από τότε που έγινε, έχει μετατραπεί αποκλειστικά δρόμος για κόντρες. Αυτοκίνητα έρχονται εδώ και τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Επανειλημμένα έχουμε καλέσει την αστυνομία. Αποκορύφωμα ήταν αυτό που συνέβη χτες το βράδυ» αναφέρει αγανακτισμένος ο Β.Λ.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη μάντρα του σπιτιού και να σπάσει τα σύρματα που είχαν τοποθετήσει οι ιδιοκτήτες. Και από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα αν αναλογιστεί κανείς ότι στην αυλή υπάρχει και μία παιδική τσουλήθρα, όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία:

«Όταν το αυτοκίνητο καρφώθηκε στα σύρματα, εμείς καθόμασταν περίπου ενάμιση μέτρο πιο μέσα. Καλέσαμε τις Αρχές και οι αστυνομικοί κατέγραψαν το περιστατικό» αναφέρει ο αναγνώστης του neakriti.gr.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο δρόμο. Να προσέχουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους που δε φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τις δικές μας πράξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News