"Μικρά κ' Περίεργα"

Κλείνουν τη ράμπα αναπήρων με μία ψησταριά λόγω... ματς!

Ασυνείδητοι κλείνουν την ράμπα βάζοντας την ψησταριά

Έξαλλοι οι περίοικοι από την συμπεριφορά συμπολίτη μας

Έχουμε συνηθίσει να γράφουμε για αυτοκίνητα και μηχανές οι οποίες «κλείνουν» τις ράμπες αναπήρων - εμποδίζοντας τη διέλευση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα και όχι μόνο - ωστόσο δεν έχουμε συνηθίσει να γράφουμε, για… ψησταριές που «κλείνουν» ράμπες αναπήρων!

Η συγκεκριμένα ράμπα που απεικονίζεται στη φωτογραφία βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης του Ηρακλείου, επί της Λεωφόρου Ιωνίας… και η συγκεκριμένη ψησταριά τοποθετείται συχνά στο συγκεκριμένο επίσης, σημείο!

Πληροφορούμαστε ότι ο άνθρωπος που τοποθετεί την ψησταριά στην συγκεκριμένη θέση το κάνει επανειλημμένα ακόμα και αν του έχει γίνει η παρατήρηση. Την τοποθετεί πάνω στη ράμπα και μάλιστα επιλέγει τις ημέρες που προβάλλεται ματς στην τηλεόραση!

Ωστόσο σύμφωνα με τους περίοικους… δεν «ιδρώνει το αυτάκι του»!

Αδιαφορεί πλήρως απέναντι στους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να διασχίζουν το πεζοδρόμιο, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή… καθώς πρέπει να κατέβουν κάτω από αυτό και να εισέλθουν στον κεντρικό δρόμο - αν θέλουν να πάνε στον προορισμό τους - ή θα πρέπει να αναγκαστούν να... αλλάξουν πορεία.

Αδιαφορεί επίσης πλήρως και απέναντι σε εκείνους που του έχουν πει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό!

Οι ράμπες στα πεζοδρόμια έχουν δημιουργηθεί για να διευκολύνουν τη διέλευση των πολιτών και ιδιαίτερα των ατόμων με κινητικά προβλήματα, καλό θα ήταν να υπάρχει σεβασμός στο δικαίωμά τους να κυκλοφορούν χωρίς εμπόδια!

 

 

 

 

 

Σχόλια