Κίνδυνος θάνατος το φρεάτιο - Καθυστερούν πολύ να το φτιάξουν

Περίεργα
Κίνδυνος θάνατος το φρεάτιο - Καθυστερούν πολύ να το φτιάξουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΥΑΗ ενημερώθηκε με καθυστέρηση από την εφαρμογή του Δήμου και ακόμα να λύσει το πρόβλημα - Δείτε φωτογραφίες

Ο δημότης Δ.Γ. απέστειλε στο neakriti.gr σειρά φωτογραφιών που δείχνουν ένα άκρως επικίνδυνο φρεάτιο.

Μαζί με τις φωτογραφίες, που προέρχονται από την περιοχή Φορτέτσας-Νέων Αλατσάτων, αν δεν κάνω λάθος οδός Ματάλων ή σε κάποιο από αυτά τα συμπλέγματα δρόμων της περιοχής, απέστειλε και το αποδεικτικό ότι ενημέρωσε το ηλεκτρονικό μητρώο του Δήμου Ηρακλείου, την εφαρμογή του δημότη, όπου κάποιος μπορεί να αναφέρει μια κακοτεχνία, να λάβει γνώση η υπηρεσία και να σπεύσει να το διορθώσει.

Το αποδεικτικό ότι έστειλε ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου Ηρακλείου αναφέρει ημερομηνία 9 Αυγούστου και λίγο παρακάτω αναφέρει ότι η αρμόδια υπηρεσία, που είναι η ΔΕΥΑΗ, ενημερώθηκε από τις 12 Αυγούστου.

Η ημερομηνία έχει φτάσει 24 σήμερα…

Όπως αναφέρει ο Δ.Γ., τον περασμένο «χειμώνα προς άνοιξη έγιναν έργα στην περιοχή Φορτέτσα-Ν. Αλάτσατα. Τα έργα αφορούσαν αποχετεύσεις και τοποθέτηση φρεατίων για τα νερά από τις βροχές. Η μελέτη πρόχειρη και το έργο μέσα στις κακοτεχνίες».

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου Ηρακλείου έγραψε αναφέροντας τη ζημιά: «Παρακαλώ την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς στη σχάρα του φρεατίου, καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος από μηχανάκια και ζημιές σε Ι.Χ. Το σημείο είναι μη σωστά φωτιζόμενο. Η εσχάρα από διερχόμενο Ι.Χ. μπήκε μέσα, με τη μισή να είναι 20 πόντους άνω του οδοστρώματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News