«Καήκαμε τόσες φορές αλλά μυαλό… δε βάλαμε!

Κρήτη
«Καήκαμε τόσες φορές αλλά μυαλό… δε βάλαμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει αναγνώστης στο neakriti

Ιεραπετρίτης που  συμμετείχε στην κατάσβεση όλων των  πρόσφατων πυρκαγιών της Ιεράπετρας, έστειλε στο neakriti, πλούσιο φωτογραφικό υλικό,  και όπως ο ίδιος αναφέρει πάντα, από το υλικό φαίνεται  ότι όσες φορές κι αν κινδυνέψουν ορισμένοι να καταστραφούν, η κατάσταση παραμένει άδεια.

Ο αναγνώστης απευθυνόμενος στο neakriti, αναφέρει:

"Είναι απαράδεκτο σε μια ήδη πληγείσα περιοχή ,  οι άνθρωποι να είναι τόσο ανεύθυνοι και αδιάφοροι. Είναι αδιανόητο το πάθημα να μην   τους γίνετε μάθημα. Οι ίδιοι έρχονται μετά και  ζητούν ευθύνες από το κράτος και τις υπηρεσίες...  Ζητούν αποζημιώσεις  και  διευκολύνσεις όταν οι ίδιοι είναι τόσο ασυνεπείς με τις δικές τους υποχρεώσεις. Ήταν πολύ φυσιολογικό να πιάσει φωτιά προχθές στην περιοχή Γαβρίλη στο Νέο Μύρτο.

Το παράξενο θα ήταν να μην έπιανε φωτιά με τόση άχρηστη καύσιμη ύλη που υπάρχει στις Κοπάνες, στις Αμμουδάρες, στο Στόμιο, στου Γαβρίλη στις Σοπάτες και πάει λέγοντας.

Κάποια στιγμή όλοι αυτοί με τα ακαθάριστα αγροκτήματα και θερμοκήπια,   θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν τους ίδιους τους εμπρηστές και να τους καταλογίζεται και δόλος" καταλήγει στην καταγγελία του, "γροθιά στο στομάχι" των λίγων ανεύθυνων, ο αναγνώστης μας από την Ιεράπετρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News