Και… ταξί στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου

Περίεργα
Και… ταξί στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ανεπίτρεπτο σκηνικό που βλέπετε στη φωτογραφία αποτελεί πραγματικότητα

Τελικά η αναρχία της παράνομης στάθμευσης στην πόλη του Ηρακλείου καλά κρατεί, ακόμη και από τους επαγγελματίες οδηγούς.

Το ανεπίτρεπτο σκηνικό που βλέπετε στη φωτογραφία αποτελεί πραγματικότητα και συνέβη προχθές το βράδυ στην “καρδιά” της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, όπως ίσως πολύ καλά κάποιοι να αναγνωρίσατε.

Όπως διαπιστώνετε, λοιπόν, κοιτώντας τη φωτογραφία, την οποία τράβηξε ενοχλημένος δημότης και μας την έστειλε, δύο οδηγοί ταξί, καταπατώντας την έννοια της πεζοδρόμησης, πάρκαραν τα ταξί τους ωραιότατα στην πρώην λεωφόρο και πήγαν για... σουβλάκια.

Έτσι απλά, χωρίς να φοβηθούν την πιθανότητα κλήσης, αλλά και το ότι ως επαγγελματίες οδηγοί πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα και να τηρούν τον ΚΟΚ, σήκωσαν χειρόφρενο, παράτησαν τα οχήματά τους όπου τους βόλευε και πήγαν να απολαύσουν το φαγητό τους... Η εικόνα βέβαια ενόχλησε αρκετούς που έτυχε να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο, με κάποιους να ψελλίζουν εξοργισμένοι: «Βρε, δεν ντρεπόμαστε έστω και λίγο πια;».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News