Καταπτώσεις βράχων σε παραλία της Χερσονήσου - Ο φόβος και ο τρόμος των λουόμενων

Περίεργα
Καταπτώσεις βράχων σε παραλία της Χερσονήσου - Ο φόβος και ο τρόμος των λουόμενων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ξεφλουδίζει»... ο γκρεμός σε παραλία της Χερσονήσου - Καθημερινά παρατηρούνται μικρές αποκολλήσεις τμημάτων από τα βράχια!

Τον φόβο και τον τρόμο προκαλεί πέτρωμα (μοιάζει με κούσκουρας) που αποκολλάται σταδιακά στη θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου, κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Στην τελευταία παραλία που υπάρχει στο συγκεκριμένο τμήμα, μετά τις βροχές του χειμώνα σημειώθηκε μεγάλη κατάρρευση βράχων, που απομακρύνθηκαν από την παραλία άμεσα.

Ωστόσο, όπως τονίζουν λουόμενοι, καθημερινά παρατηρούνται μικρές αποκολλήσεις τμημάτων από τα βράχια, τα οποία πολλές φορές τυγχάνει να πέφτουν μπροστά στα έντρομα μάτια των λουομένων και δη των ξένων, που κατά χιλιάδες χαίρονται το μπάνιο τους καθημερινά στην περιοχή, αμέριμνοι και χωρίς να γνωρίζουν τον κίνδυνο.

Όπως κανείς εύκολα αντιλαμβάνεται, ο κίνδυνος ατυχήματος ελλοχεύει καθημερινά. Μάλιστα, η κατάσταση και το ότι κανείς αρμόδιος δε λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα προτού θρηνήσουμε κάποιο θύμα έχει αναγκάσει τους υπεύθυνους της παραλίας και τους υπαλλήλους που εργάζονται εκεί να... σφυρίζουν στους λουόμενους που πλησιάζουν στα βράχια, θέλοντας έτσι να τους απομακρύνουν και να τους ενημερώσουν για την επικινδυνότητα που υπάρχει, καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να προσγειωθεί στο κεφάλι τους κάποιος βράχος, με όποιες αρνητικές συνέπειες μπορεί αυτό να επιφέρει.

Και όλα αυτά φυσικά επειδή κανείς αρμόδιος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη προκειμένου να μεριμνήσει για την όλη κατάσταση και τη σταθεροποίηση των βράχων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News