Στην... αναμονή ο δρόμος Ηρακλείου - Βουτών

Περίεργα
Στην... αναμονή ο δρόμος Ηρακλείου - Βουτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η κακοκαιρία να ήταν σαρωτική, ωστόσο έχει περάσει αρκετός καιρός και η κατάσταση παραμένει… στάσιμη στο δρόμο Ηρακλείου - Βουτών

Ένα μικρό τμήμα του, το οποίο είχε υποστεί και τη μεγαλύτερη ζημιά, η οποία αποκαταστάθηκε, ωστόσο ακόμα δεν έχει στρωθεί με άσφαλτο, ενώ σε κάποια σημεία εξακολουθεί να είναι επικίνδυνος, καθώς έχει υποστεί καθίζηση και έχει κλείσει με πρόχειρο τρόπο με κώνους σήμανσης και δίχτυ.

Δεν είναι άλλος από τον επαρχιακό δρόμο Ηρακλείου - Βουτών, όπου ακόμα να «πέσει» άσφαλτος στο τμήμα που υπέστη καθίζηση την άνοιξη και συγκεκριμένα αρχές Απριλίου, μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες είχαν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο οδικό δίκτυο σε όλη την Κρήτη, καθώς και στον συγκεκριμένο δρόμο.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε, λοιπόν, στα μέσα Ιουνίου ένα κονδύλι ύψους 291.616 ευρώ για τις ανάγκες του έργου «Έκτακτη αντιμετώπιση καθίζησης στην επαρχιακή οδό 7 Ηρακλείου-Βουτών στην Τοπική Κοινότητα Βουτών».

Παράλληλα αποφάσισε να μην πάει σε κανονικό διαγωνισμό, με την κλασική προκήρυξη, τις δημοσιεύσεις κ.τ.λ. που είναι χρονοβόρες διαδικασίες, αλλά να πάει σε απευθείας διαπραγμάτευση με τεχνικές εταιρείες και ανάθεση του έργου.

Ωστόσο ακόμα περιμένουμε… Τι; Να έρθει ο χειμώνας, να αρχίσει πάλι να βρέχει για να ρίξουν άσφαλτο στο οδόστρωμα, αλλά και να αποκαταστήσουν και τις άλλες ζημιές που έχει υποστεί ο δρόμος…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News