Αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»: Κάνουν ελέγχους και... Ισραηλινοί;

Περίεργα
Αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»: Κάνουν ελέγχους και... Ισραηλινοί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δημοσίευμα έκανε το γύρο της Ελλάδας, ενώ μια νέα καταγγελία δίνει συνέχεια στο θέμα

Την ώρα που το δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» για τους «γερμανικούς» ελέγχους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έγινε πανελλαδικό θέμα και αναπαρήχθη από τα περισσότερα ειδησεογραφικά sites της χώρας (στη φωτογραφία το δημοσίευμα του huffingtonpost.gr), αναγνώστης της εφημερίδας έδωσε και... συνέχεια.

Τη συγκεκριμένη καταγγελία δεν είχαμε τρόπο να την επαληθεύσουμε, ωστόσο θα την αναφέρουμε με την επισήμανση ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί (αντίθετα με την καταγγελία περί Γερμανών που ελέγχθηκε και ισχύει): Ο αναγνώστης κατήγγειλε λοιπόν ότι στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου υπήρχαν Ισραηλινοί αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους.

Στις ερωτήσεις που έκανε επίμονα προς τους παριστάμενους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. (ήταν δύο Έλληνες αστυνομικοί παρόντες) δεν πήρε απάντηση. Μάλιστα, όπως λέει, του ζήτησαν ταυτότητα για να εξακριβώσουν τα στοιχεία του. Κάτι που, όπως γράφει, θεώρησε «απαράδεκτο και προσβλητικό».

Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν; Θα πρέπει να τα δούμε όλα αυτά τα θέματα, βάσει ποιων κανονισμών και ποιας δικαιοδοσίας έρχονται αστυνομικοί όχι μόνο από χώρες της Ε.Ε. (όπου θα υπήρχε τέλος πάντων κάποια... αιτιολογία), αλλά και εκτός (Ισραήλ). Εφόσον φυσικά ισχύουν όλα τα παραπάνω.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News