Πλεούμενο - «κόσμημα» το γιοτ του εμίρη!

Περίεργα
Πλεούμενο - «κόσμημα» το γιοτ του εμίρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο λιμάνι της Σούδας το υπερπολυτελές γιοτ που ανήκει στον εμίρη του Κατάρ

Ένα πλεούμενο - «κόσμημα» αντίκρισαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι της Σούδας νωρίς το απόγευμα προχθές Τρίτη, καθώς στην προβλήτα Αδρίας είχε δέσει το σούπερ γιοτ με την αραβική επιγραφή.

Το υπερπολυτελές γιοτ «Al Lusail», που ανήκει στον Tamim bin Hamad Al Thani, εμίρη του Κατάρ, κατέπλευσε το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι της Σούδας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα επισκεπτών αλλά και ντόπιων κατοίκων.

Το γιοτ έχει μήκος 123 μέτρα και κατασκευάστηκε το 2016. Το εξωτερικό του έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία H2 Yacht Design, ενώ το εσωτερικό έχει επιμεληθεί η εταιρεία March & White. To γιοτ, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει γυμναστήριο, ασανσέρ, πισίνα, κινηματογράφο κ.ά.

Ο 39χρονος Tamim bin Hamad Al Thani είναι ο τέταρτος γιος του προηγούμενου εμίρη του Κατάρ, Hamad bin Khalifa Al Thani, και της δεύτερης συζύγου του Moza bint Nasser Al Missned. Ο Tamim bin Hamad Al Thani ασχολείται με την προώθηση του αθλητισμού στο Κατάρ.

Η πρόσβαση στην περιοχή, που είναι κοντά στα Χανιά, ελέγχεται από εταιρεία ασφάλειας και απαγορεύεται η προσέγγιση όλων όσοι δεν έχουν συγκεκριμένο λόγο.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν στο σκάφος επιβαίνει ο ίδιος ο εμίρης ή απλά κάποιοι καλεσμένοι του, αλλά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας μάλλον πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις (φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε από χρήστη του Facebook).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News