Ο Διευθυντής Προγράμματος της ΚΡΗΤΗ TV στην αποφοίτηση Μητσοτάκη από το Χάρβαρντ

Κρήτη
Ο Διευθυντής Προγράμματος της ΚΡΗΤΗ TV στην αποφοίτηση Μητσοτάκη από το Χάρβαρντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Γιώργος Καργάκης είχε βρεθεί στην αποφοίτηση έπειτα από προσωπική πρόσκληση της οικογένειας Μητσοτάκη

Σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από προχθές Δευτέρα που ορκίστηκε πρωθυπουργός.

Πρόκειται για φωτογραφίες με τους γονείς του, την οικογένειά του, ως μωρό και αργότερα από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, τις σπουδές στο Χάρβαρντ μέχρι και σήμερα με τη δική του οικογένεια.

Σε μια όμως από αυτές, την οποία δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», διακρίνεται ο διευθυντής Προγράμματος της ΚΡΗΤΗ TV Γιώργος Καργάκης. Η φωτογραφία είναι από την αποφοίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ στη Βοστώνη των ΗΠΑ, το καλοκαίρι του 1990. Είναι η εποχή που ο Γιώργος Καργάκης ζούσε στη Βοστώνη, ενώ ο πεθερός του Νώντας Λαγκωνάκης είναι στενός φίλος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ακόμη και σήμερα.

Στην τελετή αποφοίτησης τού Κυριάκου Μητσοτάκη παραβρέθηκαν οι κ.κ. Καργάκης και Λαγκωνάκης με ειδική πρόσκληση της οικογένειας, και μάλιστα η φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε από αθηναϊκό μέσο αλλά και από το neakriti.gr είναι φωτογραφία που δεν είχε στο αρχείο του ο διευθυντής Προγράμματος της ΚΡΗΤΗ TV Γιώργος Καργάκης, και την οποία απέκτησε 30 χρόνια μετά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News