Τρικούβερτο Κρητικό γλέντι στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά

Περίεργα
Τρικούβερτο Κρητικό γλέντι στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιορτάζει τη νίκη της ΝΔ

Κρητικό γλέντι «στήθηκε» στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Χαλέπα Χανίων!

Η χαρά της κ. Μπακογιάννη είναι απερίγραπτη, αφού η ίδια όχι μόνο εξελέγη βουλευτής Χανίων, αλλά και ο αδερφός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να έχει καταλάβει αυτοδυναμία και μία ισχυρή εντολή κυβέρνησης από τον Ελληνικό λαό.

Έτσι, η κ. Μπακογιάννη, μαζί με την κόρη της, Αλεξία, συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα, αλλά και πολίτες, γιορτάζουν τη νίκη της ΝΔ, τρώγοντας ντόπιες νοστιμιές, πίνοντας κρασί και ρακί, αλλά και… χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς, παρέα με την κρητική λύρα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Σήμερα αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει. Και έχει κάθε λόγο για να γιορτάζει γιατί πραγματικά ο λαός εμπιστεύθηκε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Μία μεγάλη νίκη, προσωπική επιτρέψτε μου να πω του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές, κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δώσουν την εμπιστοσύνη τους, την θετική τους ψήφο και αυτό για μένα έχει μεγάλη σημασία.

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι, νικητής είναι ο ελληνικός λαός γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς εδώ, στα Χανιά, στην Κρήτη, έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό. Ο δικός μου ρόλος θα είναι αυτός που είπα και παραμονές των εκλογών. Ο ρόλος του μαχόμενου βουλευτή, του υποστηρικτή του κυβερνητικού εργου, του ανθρώπου που θα έχει κύριο μέλημά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης».

Δείτε το βίντεο:

Πάντως και στη Δημοτική Αγορά στήθηκε γλέντι με Κρητική μουσική για να γιορτάσουν τα Χανιά την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος είναι ο αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News